Op vakantie bij Nederlanders in Le Marche

Vier uw vakantie in Italië bij Nederlanders in de prachtige streek Le Marche. Het echte Italië met historische stadjes, langgerekte stranden, schitterende natuur en een gastvrije bevolking die uw bezoek nog op prijs stelt.

Wij zijn Paul & Wendy en zijn in mei 2019 met onze 3 kinderen in Le Marche komen wonen. Daar hebben wij in de buurt van Treia een authentiek agriturismo gekocht met 4 appartementen, zwembad, een ruime tuin, 16 hectare landbouwgrond & bos en een ongekend mooi uitzicht.

vakantie-bij-nederlanders-in-italie-le-marche

Bij ons vindt u een authentieke Italiaanse sfeer: ‘la dolce vita’ gecombineerd met alle gemakken, faciliteiten en sfeer die wij Nederlanders graag op ons vakantie-adres terug willen zien:

Volledig ingerichte appartementen met eigen privé-terras en comfortabele bedden. Iedere dag verse broodjes van onze bakker, een wekelijkse gezamenlijke BBQ avond en andere activiteiten. De beste tips en hulp voor een dagtrip en op verzoek gereserveerde strandbedjes of een tafel in een restaurant. Speeltoestellen voor de kinderen inclusief een grote Berg trampoline.

Zomaar wat voorbeelden waarom Nederlanders graag bij hun landgenoten op vakantie gaan om zo een zekere heerlijke onbezorgde tijd te hebben!

Lees meer over de faciliteiten die wij aanbieden en onze 4 sfeervolle appartementen en waarom u echt moet kiezen voor een vakantie in Le Marche.

A presto!

Paul & Wendy, Stan, Noor en Linde

Case-Leonori-Paul-Wendy-Kids