Met het vliegtuig naar Le Marche

Er zijn diverse mogelijkheden om snel en goedkoop naar Le Marche te vliegen en met een huurauto naar ons te komen. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rij gezet voor de vliegvelden van:

Let op: de vliegtijden, dagen en periode’s worden regelmatig aangepast, check voor de actuele situatie altijd de website van de betreffende vliegmaatschappij of Google Vluchten.

Ook delen we op deze pagina onze tips om voordelig een vliegticket te boeken en hoe zonder verrassingen een auto te huren.

Vliegen naar Ancona

Vliegveld Ancona, ook wel bekend als Luchthaven Ancona Falconara en Aeroporto delle Marche ligt het meest dichtbij onze agriturismo. Het is een klein, overzichtelijk vliegveld met diverse autoverhuur mogelijkheden. U rijdt binnen het uur naar ons toe via een mooie panoramische route.

Vliegen vanaf:Weeze (Dtsl)Brussel (BE)Amsterdam 
Bijgewerkt tm 1 november 2019
Vliegtijd:1h50m1h45m3h tot 5h
Vliegmaanden:April tm OktoberHele jaarHele jaar
Vliegdagen:Maandag & vrijdagDinsdag & zaterdagIedere dag
Maatschappij:RyanairRyanairKLM
Reistijd naar ons:60 minuten60 minuten60 minuten
Opmerkingen:Net over de grens bij NijmegenVliegveld CharleroiTussenstop Munchen

Vliegen naar Pescara

Het vliegveld van Pescara (Aeroporto d’Abruzzo) ligt in de streek Abruzzen op ongeveer 2 uur rijden van ons verwijderd. Het vormt een goed alternatief voor Ancona als u andere vliegdagen wilt hebben.

Vliegen vanaf:Weeze (Dtsl)Amsterdam
Bijgewerkt tm 1 november 2019
Vliegtijd:1h55m4h - 5h
Vliegmaanden:April tm OktoberHele jaar
Vliegdagen:Woensdag & ZaterdagAlle dagen
Maatschappij:RyanairKLM
Reistijd naar ons:120 minuten120 minuten
Opmerkingen:Net over de grens bij NijmegenTussenstop Milaan

Vliegen naar Bologna

Vliegveld Bologna (Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna) is een internationale luchthaven op iets minder dan 3 uur rijden bij ons vandaan. Het voordeel van vliegen op Bologna is dat u veel mogelijkheden heeft voor wat betreft de vliegdagen en uw vertreklocatie in Nederland. Het vliegveld is gunstig gelegen bij de A14 (Autostrada Adriatica) die u snel naar ons voert.

Vliegen vanaf:EindhovenBrussel (BE)Amsterdam 
Bijgewerkt tm 1 november 2019
Vliegtijd:1h35m1h40m1h45 - 2h10
Vliegmaanden:Hele jaarHele jaarHele jaar
Vliegdagen:Di, do, zat & zonIedere dagIedere dag
Maatschappij:RyanairRyanairKLM
Reistijd naar ons:2h50m2h50m2h50m
Opmerkingen:Vliegveld CharleroiMeerdere vluchten per dag

Vliegen naar Perugia

Vanaf het seizoen 2020 kunt u vanaf Rotterdam met Transavia vliegen naar vliegveld Perugia (Aeroporto dell’Umbria). Dit vliegveld ligt gunstig op 1,5 uur rijden van onze agriturismo, via een goed berijdbare route.

Vliegen vanaf:Rotterdam 
Bijgewerkt tm 1 november 2019
Vliegtijd:1h55m
Vliegmaanden:Eind april - oktober
Vliegdagen:Woensdag & zaterdag
Maatschappij:Transavia
Reistijd naar ons:1h30m
Opmerkingen:Combineer met bezoek aan Perugia!

Vliegen naar Rome

Als laatste optie wijzen wij u graag op vliegveld Rome Ciampino (Aeroporto di Roma Ciampino), een klein vliegveld op 15 kilometer van Rome. De reis naar ons is wat verder (ruim 3 uur rijden), maar gaat via goede autowegen, dwars door de Apennijnen. Ideaal in combinatie met een stedentrip naar Rome! Uiteraard zijn er vanaf Amsterdam tal van andere vliegmogelijkheden.

Vliegen vanaf:Eindhoven 
Bijgewerkt tm 1 november 2019
Vliegtijd:2h05m
Vliegmaanden:Eind april - oktober
Vliegdagen:Ma, di, woe, vrij
Maatschappij:Ryanair
Reistijd naar ons:3h
Opmerkingen:Vliegveld Ciampino

Heeft u tips voor routes of vliegvelden die wij nog niet kennen? Vragen over een vliegverbinding of hoe u bij ons komt? Stuur ons dan een bericht!

Tips voor vliegtickets boeken naar Le Marche

De prijzen van vliegtickets kunnen enorm fluctueren, soms verandert de prijs per dag. Het loont dus om de prijsontwikkeling te volgen en soms even te wachten met boeken. Dit geldt zeker voor Ryanair, de prijzen worden daar via allerlei ingewikkelde algoritmes berekend. Hieronder delen we nog wat meer tips om een gunstig ticket te boeken:

  • Bekijk eerst de vluchtopties via Google Vluchten. Wanneer u bijvoorbeeld ‘weeze ancona vluchten’ in Google intypt ziet u de optie ‘Vluchten’ onder de zoekbalk. Daarmee kunt u zoeken op reisdata en krijgt u een indicatie of de vluchtprijs laag, gemiddeld of hoog is. Ook kunt u de prijzen volgen;
  • Zoek ‘anoniem’ naar tickets, zeker wanneer u direct op de website van een vliegtuigmaatschappij kijkt. Uw IP adres wordt namelijk opgeslagen en er wordt een cookie op uw PC geplaatst. Wanneer u later nogmaals de website van de betreffende aanbieder bezoekt kan de prijs verhoogd worden (u heeft immers interesse in het ticket). Anoniem bezoeken kunt u in uw browser selecteren (incognito op Mac, in-private sessie op Windows of een privé-tabblad op uw iPhone);
  • De echte prijsjes-jager zoekt tickets via een VPN verbinding. Daarmee kunt u bepalen via welk land u de website van een ticketaanbieder bezoekt. Dit kan enkele tientjes op de ticketprijs schelen.

Tips auto huren in Le Marche

Ieder vliegveld heeft meerdere autoverhuur bedrijven waar u een auto kunt huren. U kunt rechtstreeks bij een verhuurder boeken, let daarbij goed of opties als een extra-bestuurder of all-in verzekering inbegrepen zijn. Veel verhuurmaatschappijen proberen u dit tegen flinke meerkosten te laten boeken als u aan de balie staat.

Wij hebben goede ervaringen met Sunny Cars, dit is een intermediair die de beste aanbiedingen van meerdere verhuurbedrijven selecteert en altijd een ‘all-in’ prijs toont. Zo heeft u geen verborgen kosten en/of verrassingen als u aan de balie staat.